Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Morning Miracle: kickstart je ochtend !

Wat hebben de meest succesvolle mensen ter wereld met elkaar gemeen? Een krachtig ochtendritueel. Want de manier waarop je de dag start, bepaalt grotendeels de manier waarop de rest van de dag zal verlopen. En een dag, is eigenlijk niet meer dan een miniatuurversie van ons leven.
Inzetten op een ochtendritueel is daarom dé sleutel tot het verbeteren van onze levenskwaliteit, op welk vlak dan ook. Een krachtig ochtendritueel ondersteunt je gezondheid, je persoonlijke en professionele groei en zorgt voor een sterkere connectie met jezelf.

In deze workshop neemt Nathalie Janssens de Bisthoven, auteur van Morning Miracles, je mee doorheen alle onderdelen in het opzetten van jouw ochtendritueel: van het bepalen van doelen die jou goesting geven om jezelf te overtreffen, tot het weerleggen van de weerstand die ons ervan weerhoudt om groot te dromen, en uiteindelijk, het ontwikkelen van jouw eigen gouden ochtendritueel.

Als werkende mama van twee jonge kinderen, houdt Nathalie het tijdens deze workshop lekker dicht bij de grond met tips en tricks die haalbaar zijn voor iedereen, in elke levensstijl en in elke fase van zijn leven. De workshop is ook doorspekt van krachtige inzichten en perspectieven op het vormgeven van jouw meest authentieke leven.

Deze workshop gaat door in Loft 26.
Om 19u30 openen we de deuren, om 20u start de workshop. Nadien is er nog tijd en ruimte voor een gezellige babbel aan de bar.

✏️Inschrijven voor deze workshop kan via deze link: https://bit.ly/2sc36IU

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Sint-salvatorstraat 18
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 10,0
Basistarief: 10,00 €
Organisatie
Reservaties

Foto's

Morning Miracle: kickstart je ochtend ! ©Yourcoach BVBA©Yourcoach BVBA