Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Monument voor cello & piano - Young Masters #4

Op zondagochtend geven we het podium aan jonge musici die in België hun carrie`re uitbouwen onder de noemer 'Young Masters'.
 
Niet alleen pianisten dragen Chopin op handen. Ook cellisten mogen hem dankbaar zijn: de monumentale cellosonate die Chopin drie jaar voor zijn dood voltooide, is een van de zeldzame romantische topsonates waar cellisten hun klauwen in kunnen zetten. En Chopin leverde geen half werk. Zijn cellosonate is een broeierig stuk vol woeste uitspattingen, superieure melodieën, bravoureus passagewerk en tonnen tragiek.
Jonge wolven Paul Heyman en Isil Bengi koppelen Chopin aan de minstens zo vervaarlijke Variations concertantes van Felix Mendelssohn en de friszoete neosonate waarmee Francis Poulenc het leed van de Tweede Wereldoorlog trachtte te bezweren.
 
Lees alles

Informatie

Muziekcentrum De Bijloke Gent
Jozef Kluyskensstraat 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,8


Basistarief: 14,00 €
Trefwoorden
Reservaties

Je UiTPAS voordeel

Foto's

Monument voor cello & piano - Young Masters #4 ©onbekend©onbekend