Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Moments musicaux - Keiko Shichijo

Sommige musici zijn niet voor één karretje te spannen. De Japanse pianiste en fortepianiste Keiko Shichijo verbindt een traditionele Japanse sensitiviteit met een grondige kennis van de Europese historische uitvoeringspraktijk.
 
Authentieke uitvoeringen van vroegromantische muziek zijn haar ding, maar met evenveel overgave en zwier zet ze zich aan knarsende partituren van actuele componisten. Welk repertoire ze ook onder handen neemt, onder haar vingers klinkt alle muziek alsof ze gisteren geschreven werd.
Op dit matineeconcert zet ze vanaf haar fortepiano de subtiele meditaties van Schubert af tegen de ontvlambare fantasie van Beethoven. Een matineeconcert dat het schemergebied verkent tussen dromen en daden.

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Jozef Kluyskensstraat 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 4,0


Basistarief: 20,00 €; 65+: 18,00 €
Trefwoorden
Reservaties

Je UiTPAS voordeel

Foto's

Moments musicaux - Keiko Shichijo ©onbekend©onbekend