Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Moeder worden - GEANNULEERD !!!

Vrouwen over de hele wereld tonen hun fantastische kracht tijdens het geboorteproces. De bevalling is een unieke gebeurtenis waarbij vrouwen zich vaak ook in een zeer kwetsbare situatie bevinden. Spijtig genoeg worden hun patiëntenrechten al te vaak geschonden tijdens de arbeid en bevalling. Onderzoek toont aan dat vrouwen wereldwijd – dus ook in België – op dat moment te vaak op een onrespectvolle manier worden behandeld. Om dit te bestrijden is een mentaliteitswijziging nodig bij hulpverleners én patiënten. Deze educatieve tentoonstelling wil hen daar op een positieve manier bij helpen. Hulpverleners dienen zich bewust te zijn van hun – vaak goedbedoelde – handelingen en de gevolgen daarvan. Vrouwen mogen geloven in hun eigen kunnen, maar ook in het feit dat ze hun rechten tijdens de arbeid en bevalling kunnen opeisen.
Openingsuren 08.00 – 16.30 uur
Organisatie ICRH Global vzw en UZ Gent

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Corneel Heymanslaan 10
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

tot

Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Trefwoorden

Foto's

Moeder worden - GEANNULEERD !!! ©Moeder worden©Moeder worden