uitpas+1 punt

Mo' Juice: LIVE • Peaking Lights + Aili • Democrazy

In gewone tijden komen de meest avontuurlijke dj's van de planeet ongeremd hun ding doen tijdens de Gentse Mo' Juice parties. Maar dit zijn geen gewone tijden. Dus ging Mo' Juice op zoek naar de meest avontuurlijke live acts van het moment!
Het dub-noise-psych-pop duo Peaking Lights werd in 2006 opgericht door Aaron Coyes en Indra Dunis in San Francisco. Debuutplaat '936' (7.7/10 op Pitchfork) was meteen een schot in de roos. De plaat zorgde voor een enorme buzz. Een resem releases volgden. Recent bracht Peaking Lights de uitstekende EP 'Sea Of Sand' én een full album uit bij Dekmantel: 'E S C A P E', een plaat vol melancholische elektronica en dromerige vocals. We horen invloeden uit dub (‘Eyes Alive’), pop (‘Dreams’), wave (‘Soft Escape’) en wonderschone ambient op afsluiter ‘Change Always Comes’. Klassebakken quoi!

Aili moet zowat dé Belgische revelatie zijn van het afgelopen jaar. De Belgisch-Japanse artieste uit Antwerpen bracht samen met Transistorcake 'Dansu' uit, een gigantisch aanstekelijk nummer waarmee ze moeiteloos invloeden versmelt uit Kosmiche Musik, Acid House, Electronica, Disco & Leftfield Pop. Het was hoegenaamd geen verrassing dat ze het recent tot finaliste van De Nieuwe Lichting 2021 op Studio Brussel schopte.

"(...) Niets zo exotisch als het Japans van de Antwerpse Aili. 'Dansu' is een lekker plakkerig en opzwepend nummer, perfect om je huiselijke dansvloer op te warmen. Haar Gentse kompaan Transistorcake zorgt voor de beats, die zo uit de studio van de broertjes Dewaele zouden kunnen komen." - Studio Brussel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Dok Noord
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,6


Basistarief: 18,00 €; VVK: 15,00 €
Organisatie

Foto's

Mo' Juice: LIVE • Peaking Lights + Aili • Democrazy ©Ben Urbain (@Glossy.TV)©Ben Urbain (@Glossy.TV)