Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Maurice Louca + MDC III - Autumn Falls

Sinds de release van hun debuut Dreamhatcher in september 2018 gaat het MDC III – het avontuurlijke trio rond spilfiguur Mattias De Craene en drummers Simon Segers en Lennert Jacobs – voor de wind. Ze kregen lovende reviews op debuutalbum ‘Dreamhatcher’, hebben een gevierde clubtournee achter de rug en zorgden voor spraakmakende passages op grote zomerfestivals als Pukkelpop en Gent Jazz Festival. Tussen het touren door trok MDC III naar de studio. Met de release van de psychedelische track ‘Schtatisch’ geeft de groep nu één gloednieuw nummer vrij. Via allerhande loopstations en effectenpedalen zet MDC III een volgende stap in de ontwikkeling van hun eigen sound.
Maurice Louca is één van dé spilfiguren uit de experimentele Egyptische muziekscene. Hij is de drijvende kracht achter bands als Bikya, Alif en Dwarves of East Agouza. Moest je ze nog niet kennen: zeker checken! Hij wordt ook wel eens het Arabische antwoord op Sun Ra genoemd. Hij flirt met avant-, free- en kosmische jazz alsook Afrikaanse muziek zonder de ritmiek uit het oog te verliezen. De laatste jaren kreeg hij wereldwijde erkenning na 2 solo albums en verbluffende samenwerkingen.
Deuren open om 19u30
Lees alles

Informatie

Meibloemstraat 86
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 17,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,4


Basistarief: 17,00 €; adk: 17,00 €; vvk: 14,00 €
Organisatie
Trefwoorden

Foto's

Maurice Louca + MDC III - Autumn Falls ©De Koer©De Koer