Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Majé X Calya J. | Heartbeat Session

Majé - Try Out
Majé (23, echte naam Elvira Lawson) is een Belgische singer-songwriter en pianiste met Togolese roots. Ze is geboren en getogen in het West-Vlaamse Roeselare. Muziek fascineerde haar al van jongs af aan en werd de rode draad in haar leven.
Op vrijdag 23 april 2021 lanceerde ze haar allereerste single Loud & Proud. Met haar debuutsingle doet de Belgische artieste, die tevens rechtenstudente is aan de KU Leuven, haar officiële intrede als singer-songwriter en zet daarmee alvast de toon voor wat nog zal komen. Op 6 mei zal Majé een aantal nummers uit haar opkomende debuutalbum introduceren en performen waaronder haar eerste release Loud & Proud.

Calya J. - The Experience
Calya J. is een 21 Jarige Belgische-Kameroense muziek artieste. Op 21 juni 2020 bracht ze haar eerste solo project uit, een EP genaamd “Blueprint”. Deze EP heeft ze volledig zelf geschreven en geproducet. Met dit project wilt ze een basis leggen om haar carrière als artieste verder uit te bouwen. Haar grootste inspiratiebron is de hip hop cultuur, maar de meeste inspiratie haalt ze uit de verschillende perspectieven die de buitenwereld haar biedt. Op 6 mei neemt ze ons mee door de “Calya J. Expierence”. Met een aantal songs van haar EP en enkele nieuwe creaties wilt ze met deze performance haar muziek introduceren.

Majé x Calya J.
De twee singer-songwriters willen met hun muziek mensen inspireren om hun hart te volgen en hun dromen na te jagen. Majé en Calya J. werden samengebracht door een gezamenlijk muzikaal project en hebben elkaar sindsdien niet meer losgelaten. Hoewel ze twee tegenpolen zijn vinden ze elkaar terug in acceptatie, begrip en erkenning. Tijdens deze dubbele set stellen Majé en Calya J. elk hun eigen project voor. Daarenboven beloven ze ons te zullen bekoren met 2 exclusieve onuitgegeven singles.

Met Owen Perry Weston (bas), Raffaello Visconti (gitaar), Pieter Vanoverberghe (drum).


Praktisch
donderdag 06 mei 2021
20:00
gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Online
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

gratis


Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Trefwoorden

Je UiTPAS voordeel

Voordelen bij De Centrale

Foto's

Majé X Calya J. | Heartbeat Session ©De Centrale©De Centrale