Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Magistrale matinee

'Technische beperkingen hebben ze niet. De zussen kunnen zich helemaal vrij voelen om zo snel en zo zacht te spelen als ze zelf willen', schreef De Volkskrant na een optreden van het Duo Milstein. 'Het resultaat is adembenemend.'  

Violiste Maria Milstein en haar zus, pianiste Nathalia zakken af naar Gent voor een innemend kamermuziekrecital waarin ze enkele topwerken uit de vioolliteratuur in volle pracht uitrollen.

 

Een dramatische Beethoven vol woeste uithalen en opwindende marsritmes, een in Boheemse nostalgie gedrenkt vioolminiatuur van Smetana en de sprookjesachtig mooie Tweede vioolsonate van Grieg, waarin de volkse lyriek uit Noorwegen een hoofdrol speelt. Middagmuziek van het hoogste niveau.

 
Lees alles

Informatie

STAM Stadsmuseum Gent
Godshuizenlaan 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 4,0


Basistarief: 20,00 €
Trefwoorden

Je UiTPAS voordeel

Voordelen bij Muziekcentrum De Bijloke Gent

Foto's

Magistrale matinee ©©