uit met vlieg uitpas+1 punt

Lights on Van Eyck

Lights on Van Eyck is een unieke licht- en klankbeleving en ode aan de grootmeester Jan Van Eyck! In 2020 - 2021 is de Gentse Sint-Niklaaskerk de uitgelezen locatie voor wie houdt van een unieke mix van multimediale kunst, muziek en projectie! Een digitale en muzikale interpretatie van Het Lam Gods en Van Eycks oeuvre bezorgen je bijna een half uur pure verwondering!
Stap binnen in de kerk, aanschouw een spektakel van projecties op alle muren en gewelven, tot hoog in de nok en raak ontroerd door deze digitale kunstervaring!
Deze multimediale beleving is toegankelijk voor een breed publiek van alle leeftijden: families, toeristen, groepen, kunstliefhebbers en techneuten. Wie al langer uitkijkt naar een volgende editie van het Lichtfestival, kan hier alvast genieten van een uitzonderlijk innovatief project in het centrum van Gent. ‘Lights on Van Eyck’ is een samenwerking tussen Mankind en CREATE.eu. Beiden waren de grote publiekstrekkers met de dansende robotarmen en de vuurspuwende draak tijdens het vorige Lichtfestival in 2018.
Meer info: www.lightsonvaneyck.be – info@lightsonvaneyck.be
Lees alles

Informatie

Korenmarkt
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - vrijdag van 14:00 tot 19:00
  • Zaterdag - zondag van 11:00 tot 19:00
Prijs

€ 11,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,2


Basistarief: 11,00 €; – 18 jaar: 6,00 €; – 6 jaar: 0,00 €; Groepen vanaf 20 personen: 9,00 €

Je UiTPAS voordeel

Foto's

Lights on Van Eyck ©CREATE.eu©CREATE.eu