Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Liesa van der Aa | Democrazy - AFGELAST !!!

Easy Alice, dat is een plaat en ook een film. Het is een verhaal en ook een fragment, complex en tegelijkertijd relevant hedendaags tegendraads. Easy access, of toch niet. Liesa Van der Aa ging in de Handelsbeurs al aan de slag met het muziektheater PLAY en het monumentale The Weighing of the Heart. Easy Alice klinkt als eclectische funk, als een kaleidoscopische ontmoeting tussen Kafka en Britney Spears, een gesprek tussen PJ Harvey en Eminem, een duet tussen Bill Withers en Missy Elliot.
De kortfilm

Voor het visuele luik van de plaat slaat Van der Aa de handen in elkaar met rapper, zanger en cineast Baloji. Deze fictieve art docu voert mee naar een wereld in verwarring, vol racewagens, Walt Disney, Wittgenstein en instagram boedhisme, en dat alles binnen een soft pornografisch decor. Iconische interviews met onder andere David Bowie, Pasolini, Leonard Cohen en John Cage werden uit hun context getrokken en opnieuw herschreven en opgevoerd als nieuwe stemmen van vandaag. Alsof niets nooit echt verandert. Of niets nooit echt hetzelfde blijft.
Met:
Liesa Van der Aa - vocal, viool
Dries Laheye - bas
Niels Broos - keys
Lander Gyselinck - drums

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Kouter 29
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 4,0


Basistarief: 20,00 €; Avondkassa: 24,50 €
Organisatie
Trefwoorden

Foto's

Liesa van der Aa | Democrazy - AFGELAST !!! ©democrazy©democrazy