Les croissants belges (powered by Wim Segers) | The Canopy Sessions #2

Al een aantal jaar swingen ze vanuit Gent het land door met maar één missie: onversneden passie en briesende energie kanaliseren in het nalatenschap van Django Reinhardt. Zo brengen ze hun kijk op de "gypsy swing" met ruimte voor eigen stilistische ingrepen. De vibrafoon (Wim Segers) trekt de klankkleur naar de Amerikaanse jazz, de kenmerkende slaggitaar (Wouter Rosseel) ondersteund door de contrabas (Gertjan Alkemade) geeft een puls die dwars door het schoeisel heen knarst. Tenslotte vloeien er gitaarlijnen (Mo Vleeshouwers) door die geboren zijn in de schoot van Django en nu hun eigen pad bewandelen.
THE CANOPY SESSIONS
De Centrale organiseert vanaf 4 augustus een reeks concerten op dinsdag- en donderdagavond. Samen met twee fantastische gastprogrammatoren, Wim Segers en Pablo Casella, zorgen we tot eind september voor een boeiende muzikale mix voor een klein maar fijn (zittend) publiek, coronaproof en gratis bovendien. En neen, canapés zullen jullie hier jammer genoeg niet vinden … wel fijne artiesten en groepen als Les croissants belges, French Kiss, Wasserbauer, Bai Kamara Jr., Mec Yek en Yelemani Trio, ... omdat wij saai opnieuw mogen veranderen in boeiend! En dit allemaal onder de luifel (ENG: canopy) van ENTR.


#SAMENTEGENCORONA
- De concerten zijn uitsluitend voor een zittend publiek
- Toeschouwers mogen een concert bijwonen met hun uitgebreide bubbel van 15 personen.
- ocial distancing buiten de bubbel (unieke toeschouwers): hou (1,50 m) afstand of draag een mondmasker indien afstand houden niet mogelijk is (zie pictogrammen). Wij vragen om sowieso een mondmasker te dragen tot men plaatsgenomen heeft.
- Volg het circulatieplan (let op de pictogrammen en volg de pijlen!)
- Ontsmet uw handen bij het betreden van de concertlocatie via de aanwezige desinfecterende handgel.
- Eén persoon per tafel (bubbel) registreert zich/geeft zijn contactgegevens. (We zijn verplicht om bepaalde persoonsgegevens (naam, voornaam en tefoonnummer) te registreren in een aanwezigheidsregister dat in geval van nood ter beschikking wordt gesteld van de bevoegde tracing-instanties. Deze gegevens worden enkel hiervoor gebruikt, max. 30 dagen bewaard en daarna vernietigd. Het is voldoende dat 1 contactpersoon per bubbel zich registreert. Wanneer er een mogelijke besmetting zou zijn, zal deze persoon de contactgegevens van de anderen moeten delen met de tracing instanties)
- Voor vragen en opmerkingen kan u terecht bij een van destewards/onthaalmedewerkers.


Praktisch
donderdag 06 augustus 2020

20:00 - 21:30

Gratis inkom (#)
Lees alles

Informatie

Ham 147
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €; Wij raden u aan om te reserveren (min. 2 - max. 10 personen): 0,00 €

Foto's

Les croissants belges (powered by Wim Segers) | The Canopy Sessions #2 ©De Centrale©De Centrale