Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Lago Gent Rozebroeken - Sportbad

Het sportbad van Lago Gent Rozebroeken is het eerste volwaardige olympisch bad in België. Met tal van technologische hoogstandjes kan je er in alle veiligheid en professionaliteit sporten
UiTPAS:
Momenteel zijn de onderhandelingen rond de uitbreiding van de UiTPAS voor Destelbergen en Merelbeke aan de gang. Met grote bereidwilligheid werken beide partijen (Lago Gent en de gemeentediensten) naar een wederzijdse win-win. Tijdens de onderhandeldingen is het nog niet mogelijk voor pashouders met kansenstatuut uit Destelbergen en Merelbeke om het kansentarief op te nemen.
Met dank voor uw begrip.

Voor meer info neem een kijkje op onze website
Lees alles

Informatie

Victor Braeckmanlaan 180
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

tot

Prijs

€ 3,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 0,6


€ 3 (Gentenaren: 3 euro, 1,70 euro (7 - 25 jaar / 65+ / personen met een handicap / groep Gent) Niet-Gentenaren: 6 euro, 3,30 euro (7 - 25 jaar /65+ / personen met een handicap) Gratis voor kinderen van 0 tot 6 jaar)

Foto's

Lago Gent Rozebroeken - Sportbad ©Stad Gent©Stad Gent