uit met vlieg5+

Kunstfestival voor kinderen

Kinderen en gezinnen met verschillende achtergronden een namiddag actief onderdompelen in de wereld van kunst en cultuur. Daar staat het Kunstfestival voor.
Tijdens het Kunstfestival kunnen kinderen vanaf 5 jaar tussen 13u en 17u30 gratis proeven van verschillende kunstdisciplines (beeldend, muziek, theater, dans). Doorheen de namiddag worden er doorlopend verschillende workshops aangeboden. Daarnaast is er ook heel wat randanimatie voorzien. Knutselen, tekenen en boetseren, je uitleven op muziek, wegdromen bij het vertelateljee. En meer, veel meer.

Deze 6de editie van het Kunstfestival staat helemaal in het teken van tovenaars en magie. Laat je je mee onderdompelen in een magische, betoverende namiddag?

Het Kunstfestival wordt georganiseerd door Uilenspel vzw. Vanuit haar werking als buurtorganisatie stelt Uilenspel vast dat kinderen uit kwetsbare gezinnen vaak cultuurkansen missen. Daarom organiseert Uilenspel een onvergetelijke namiddag waar honderden kinderen en ouders samen kunnen kennismaken met diverse kunstvormen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

L. Pasteurlaan 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie

Foto's

Kunstfestival voor kinderen ©Uilenspel©Uilenspel