uit met vlieg6+

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Piepen langs de achterdeur en Opera à la carte / Opera Gent (6 tot 11 jaar)

Op de Kunstendag voor Kinderen is iedereen (jong, oud, klein en groot) welkom in ons huis. Laat je op sleeptouw nemen door onze geanimeerde gidsen voor een atypische rondleiding of doe mee met de live opera jukebox.
Piepen langs de achterdeur

Bij een bezoekje aan de opera verwacht je misschien rode pluchen zetels, vergulde kandelabers en kristallen luchters. Maar wat gebeurt er als we van de geijkte paden afwijken? Als we ons wagen aan een avontuurlijke zoektocht in de verborgen hoekjes en kelders van ons operagebouw? Laat je verrassen door onze nogal atypische rondleiding.

Opera à la carte

Het is altijd een feest om tijdens je bezoek aan de opera eventjes te verpozen in onze prachtige Foyer. Geniet tijdens je drankje en hapje van onze live opera jukebox. Sopraan Ellen Vanherck en pianist Isaak Duerinck spelen op vraag de mooiste opera aria's. Voor je het weet zing je zelf ook uit volle borst mee.
Lees alles

Informatie

Schouwburgstraat 3
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Contact
070 22 02 02

Foto's

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Piepen langs de achterdeur en Opera à la carte / Opera Gent (6 tot 11 jaar) ©Opera Ballet Vlaanderen©Opera Ballet Vlaanderen