uit met vlieg

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Minibal Bazaar, dansfeest voor grootouders en kleinkinderen / Danspunt (families met kinderen)

Danspunt nodigt uit...
Grootouders en kleinkinderen dansen samen!
Voelen, steunen, aanraken, leiden… Spelenderwijs en onder begeleiding gaan jullie de dansvloer op. Ver, dicht, rond elkaar, zonder woorden. Een onderonsje tussen grootouders en kleinkinderen.
Na een kort toonmoment nodigen we het publiek uit mee de vloer op te komen. Beetje bij beetje vervagen de afspraken en kan het feest losbarsten!

Wanneer?

17 november 2019, Kunstendag voor Kinderen
15u – 16u30 inleidende workshop voor grootouders en kleinkinderen
16u30 – 17u30 toonmoment en dansfeest – ook broers, zussen, ouders, buren, vriendjes … van harte welkom!

Waar?

WZC Tempelhof Sint-Margrietstraat 36, 9000 Gent
Geef een seintje als je komt via inschrijven@danspunt.be

Dit dansfeest is het slotstuk van een onderzoekstraject. Samen met 5 grootouder-kleinkind-duo’s onderzochten we hoe we hen op een speelse manier samen kunnen laten dansen. Op Kunstendag voor Kinderen wijden ze jullie in in de betekenissen, de codes, het spel van de dans.

Minibal Bazaar is een project van Danspunt voor Kunstendag voor Kinderen en krijgt een plaats in het parcours van Roestvrij, een project van ONBETAALBAAR en een poging om kunst en welzijn met elkaar te verbinden, en bruggen te bouwen tussen de verschillende generaties in de buurt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Sint-Margrietstraat 36
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Reservaties
+32 9 2694530

Foto's

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Minibal Bazaar, dansfeest voor grootouders en kleinkinderen / Danspunt (families met kinderen) ©Leen Devyver©Leen Devyver