Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Kuieren en borrelen - AFGELAST !!!

Heb jij het ook wel eens moeilijk om tijd voor jezelf te maken? De drukte van je werk, huishouden, gezin neemt wel eens de overhand en maakt het moeilijk om eens gewoon te ontspannen.
Femma Burenkuren Gentbrugge zoekt gelijkgestemde zielen die af en toe samen bewust vrije tijd maken, met of zonder andere gezinsleden.
Dit keer gebeurt dat met een wandeling in de Gentbrugse Meersen (ongeveer van 14u - 15u), aansluitend gaan we gezellig iets drinken in 't Braemhof. Iedereen is welkom!
Ben jij er graag bij? Stuur dan even een mailtje naar silke.desmedt@femma.be. Zo hebben we een idee hoeveel mensen we mogen verwachten :-).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Braemkasteelstraat 41
9050  Gentbrugge (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Trefwoorden

Foto's

Kuieren en borrelen - AFGELAST !!! ©Silke De Smedt©Silke De Smedt