Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Kortfilm: 'Invitation' (Sjoerd Martens) // Obskuur Ghent Film Festival

Invitation (Netherlands) by Sjoerd Martens
Synopsis: Martens’ sees his work as a sculpture of our legacy. The areas he creates are characterized by past human presence, current abandonedness and future uncertainty. The human traces as still life are brought to a new breathing environment through multi-disciplinarity and atypical narrative techniques.

Duration: 00:05:08

___________________


Obskuur Ghent Film Festival is gericht op het ontdekken van kwaliteitsfilms en filmmakers en het presenteren van hun werk. Het is een doorlopend filmfestival, met elke drie maanden een nieuwe selectie van innovatieve, experimentele underground en onafhankelijke films van zowel opkomend lokaal talent als van internationale filmmakers. Obskuur Ghent Film Festival zal plaatsvinden in het gezellige cinemazaaltje van de Alfred Sküll Art Gallery in de Alpacastraat te Gent.

Dit eerste zomerseizoen van het nieuwe festival zal van start gaan op zondag 12 juli. Bezoekers zijn welkom om tussen 12-18u de galerij vrij binnen te wandelen en te genieten van een doorlopende selectie obscure, experimentele films op groot scherm en een gratis drankje. Hierna zullen de films nog meermaals op zondagen in de Alfred Sküll Art Gallery gratis te bezichtigen zijn (op 26 juli, 9 augustus, 23 augustus, 6 september en 20 september). Reserveren is niet nodig.

Obskuur Ghent Film Festival geeft underground werken van opkomende filmmakers een publiek platform. Lokale en internationale kunstenaars worden aangemoedigd hun innovatieve projecten in te sturen en krijgen de kans om op de affiche te prijken van een festival dat filmkunst in al haar vormen viert.
Lees alles

Informatie

Alpacastraat 29
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  gratis
  Basistarief: 0,00 €

  Foto's

  Kortfilm: 'Invitation' (Sjoerd Martens) // Obskuur Ghent Film Festival ©Obskuur Ghent Film Festival©Obskuur Ghent Film Festival
  Kortfilm: 'Invitation' (Sjoerd Martens) // Obskuur Ghent Film Festival ©Sjoerd Martens©Sjoerd Martens