#KLUBKROOK op woensdag in De Krook

Ontdek #KLUBKROOK: kom langs in De Krook op woensdagnamiddag en spring binnen in de Jongerenbibliotheek: er is altijd iets te beleven!
Kom langs in De Krook op woensdagnamiddag en spring binnen in de Jongerenbibliotheek: er is altijd iets te beleven in #KLUBKROOK! Je kan kennismaken met de 'digitale DIY-cultuur' of 'digitale makerscultuur', het aanbod games (om te spelen of te lenen), 'mixed media' of boeken-, film- of muziektips delen met leeftijdsgenoten.

Waar & wanneer: elke woensdagnamiddag tussen 14u en 16u (niet tijdens de examenperiodes) in de jongerenbib op verdieping -2 van De Krook.
Najaar 2017:
- 27 september: Maak je eigen VR-bril
- 4 oktober: 'What to read' - thema: je favoriete boeken
- 11 oktober: Games
- 18 oktober: Mixed media
- 25 oktober: 3D-citygame Ghent
- 8 november: ‘What to read’ - thema: verfilmde boeken
- 15 november: Games - thema ... (met Mediaraven)
- 22 november: Digitaal maken - thema: lasercut woordkunst (met De Creatieve Stem)
- 29 november: ...
- 6 en 13 december: geen #KLUBKROOK

What to read - voor iedereen die houdt van boeken, film en muziek

Bericht van Team Krook
Een tijdje geleden kregen we met Team Krook het idee om een boekenclub op te starten; alleen leek een gewone boekenclub ons nogal saai. Dus bedachten we een ander soort ‘club’. In plaats van telkens één boek te kiezen, gaan we voor een thema, waarover je zelf een boek kan lezen, een film kijken of muziek beluisteren.

Tijdens de maandelijkse bijeenkomst bespreekt ieder zijn film, boek of muziek, is er ruimte voor discussie, tips van een expert en hopen we elkaar te inspireren.

Het eerste thema is: Favoriete boeken, breng dus zeker je favoriet mee. Onze young adult expert heeft zijn lijstje al klaar. We kiezen samen de volgende thema’s tijdens de eerste bijeenkomst, op woensdag 4 oktober tussen 14 en 16u in de Jongerenbibliotheek. Tweede thema wordt Verfilmde boeken.

Iedereen is van harte welkom
Lees alles

Informatie

Miriam Makebaplein 1
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Open op:

  • Woensdag van 14:00 tot 16:00

Foto's