Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg4+ uitpas+1 punt

Kleuterdans 2 leeftijd 4 - 6 jaar

Al spelenderwijs kan jouw kleuter op zoek naar zijn of haar eigen ritme. Uw kind leert op een creatieve manier muziek ontdekken en mag zich geheel uitdrukken. Ze leren luisteren naar de maat van de muziek en leren op een speelse manier hun lichaamsbewegingen beter te coördineren. Het is een levendige les die bestaat uit samen dansen, zingen, spelen en ontdekken. Samen met de dansleerkrachten gaan ze gedurende het dansjaar op muzikale tocht, maar dit doen ze niet alleen. Op deze tocht zullen elfjes, feeën, kabouters en dieren de beste vrienden worden van uw peuter of kleuter. Na de dansles zullen ze uren verhalen kunnen vertellen over de leuke avonturen die ze in de danslessen hebben beleefd samen met de juffen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Goedlevenstraat 179
9041  Oostakker (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Open op:

  • Woensdag van 14:00 tot 15:00
Prijs

€ 326,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 65,2


Basistarief: 326,00 €
Organisatie