Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg3+ uitpas+1 punt

KLEIN FESTIJN Paaskamp (week 2) 3+

Joepie het is weer tijd voor een Paaskamp van KLEIN FESTIJN,
Samen met een docent en een monitor werken we de hele week via een super leuk thema naar een echt toonmoment toe (fysiek of digitaal).

Naast de theatrale facetten, komen de plastische kunsten ook aan bod. Zo ontwerp je misschien wel je eigen kledij, decor en of je eigen muziek. En alles is telkens op maat van de kinderen met voldoende afwisseling.

En het aller belangrijkste is dat de weg ernaar toe belangrijker is dan het resultaat. Wij zijn er vooral om de liefde voor de kunsten aan te wakkeren.

Zolang de covid pandemie aanblijft en de maatregelen nog vaak veranderen kunnen we de inhoud (thema en docent), locatie (Op De Wolken, Theaterbox of/en Het Lakenmetershuis) en de uren (tussen 09:00 en 10:00 start / tussen 16:00 en 18:00 einde) nog niet exact meegeven. Dit is allemaal wat afhankelijk van de beslissingen van de overheid. U kan er wel vanuit gaan dat wat toegestaan is we zeer nauwgezet volgen en uitvoeren. 14 dagen tot een week voor aanvang krijgt u die gegevens. Indien vroeger mogelijk, vroeger natuurlijk. Dit doen we om niet eindeloos te moeten mailen, plannen en herplannen en voor ieders veiligheid. Wil je meer weten over ons, de kampen, annuleringsvoorwaarden,... neem zeker een kijkje op onze site!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Warandestraat 13
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 170,0

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 34,0


  Basistarief: 170,00 €; vanaf tweede kind zelfde gezin: 144,50 €; met gezinsbond spaarkorting (geen directe korting): 153,00 €
  Organisatie
  Contact
  workshop@kleinfestijn.be
  Reservaties

  Foto's

  KLEIN FESTIJN Paaskamp (week 2) 3+ ©KLEIN FESTIJN Anny Maes©KLEIN FESTIJN Anny Maes