Klassiek aan de Leie - viool & piano

PROGRAMMA - Afsnee 29 nov. 2019 - 20:00u.
P. TCHAIKOVSKY Dumka, Op. 59 “Beelden van een Russisch dorpje” - J. MASSENET Méditation de Thaïs - F. CHOPIN Scherzo nr. 2 en bes mineur, op. 31 - F. CHOPIN Nocturne No. 20 en do diese mineur, op. posthume - F. LISZT Mephisto Waltz No. 1 - PIAZZOLLA Vuelvo al sur - PIAZZOLLA Libertango
PIANO: Anastasia KOZHUSHKO is een Oekraïnse pianiste. Ze won 15 internationale pianowedstrijden en ontving in 2002 de Oekraïnse titel “Young Personality of the Year”. Na haar studies aan de muziekschool voor hoogbegaafde leerlingen te Kharkov specialiseerde ze verder te Gent, Leuven en de Koningin Elisabethkapel in Waterloo. Anastasia maakte opnames voor radio en televisie en kreeg lovende kritiek van de pers op zowel nationaal als internationaal vlak. Vandaag is ze o.m. professor piano aan het Verdi Conservatorium in Milaan.

VIOOL: Liudmila HARBUZA is een Slavisch-Joodse violiste. Haar stijl wordt gebrandmerkt door de rijke smeltkroes van RussischJoodse en Europese vioolscholen. Ze studeerde aan het Michael Glinka Muzikaal Staatscollege te Minsk, de Nationale Academie Superieure voor Muziek van Belarus en de Koninklijke Conservatoria van Gent en Leuven. Liudmila is concertmeester van het Belgische ensemble La Chapelle Sauvage en is daarnaast ook een graag geziene gast als soliste en kamermusicus op internationale podia. Sinds 2012 is ze professor viool aan de Tchaikovsky Muziekschool van Brussel.

Ticket: €20 incl. receptie met uitvoerders.
Boeking: www.oekeneNV.be

Dit is een uitwisselingsconcert tussen Oekene-Roeselare en Afsnee-Gent.
Org. vzw Collectief 'De LINK' i.s.m. parochiale werking Afsnee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Afsneedorp
9051  Afsnee (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs
€ 20,0
Basistarief: 20,00 €; IncL. Receptie: 20,00 €; min 25j. incl. receptie: 10,00 €
Contact
Reservaties

Foto's

Klassiek aan de Leie - viool & piano ©Anastasia KOZHUSHKO & Liudmila HARBUZA©Anastasia KOZHUSHKO & Liudmila HARBUZA
Klassiek aan de Leie - viool & piano ©Afsnee©Afsnee