Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Kinky Star Boiler Request Room

Make Kinky Star warm again!
Aan menselijke warmte geen gebrek in ons muziekcentrum, maar de chauffage kan wel wat hulp gebruiken... Om een nieuwe boiler te kunnen installeren, en hier en daar kleine klusjes te kunnen bekostigen leggen we een spaarpotje aan, en jullie kunnen daarbij helpen!

Tijdens de Kinky Star Boiler Request Room kunnen jullie de hele avond aan €0,50 verzoekjes kopen. De opbrengst daarvan gaat integraal naar onze boiler-spaarpot. Maar ook voor jullie is er winst! De verzoekjes worden verzameld in een doos, waarmee een loting zal gehouden worden met als prijs een prachtexemplaar van het 20 jaar Kinky Star boek! Bovendien is dit hét moment om schaamteloos die platen aan te vragen die je anders nooit in de Kinky hoort, om jezelf even een welverdiende blokpauze te gunnen, bijvoorbeeld, wat uit te kateren of gewoon, om je weekend met de beste schijven af te sluiten en je klaar te stomen voor de nieuwe week!

Onder het leidend (mogelijks soms lijdend) oor van DJ Angèl, voor de gelegenheid mét microfoon en niet doof voor verzoekjes ;) Hou de komende weken al maar dat kleingeld goed bij, kijk nog eens in en onder de zetel voor halve euro's, en wees welgekomen met je gekste, mooiste en plezantste requests* !

#allesvoordenboiler
#muzikaleblokbreak
#guiltypleasuresunday

*requests die te vinden zijn op tinternet, maar er zal ook een beperkte keuze aan muziek op CD aanwezig zijn om uit te kiezen!
*omdat we zoveel mogelijk verzoekjes aan bod willen laten komen, geven we voorrang aan nummers korter dan 10 minuten. (We kennen onze pappenheimers wel hoor :p)
Lees alles

Informatie

Muziekcentrum Kinky Star
Vlasmarkt 9
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot

Foto's

Kinky Star Boiler Request Room ©Muziekcentrum Kinky Star©Muziekcentrum Kinky Star