Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Kinky Kurieuze Klanken Kwis

Weet gij met uw muziekkennis geen blijf? Is uw moeder het beu hoe ge steeds weer met nieuwe willekeurige feiten afkomt? Komt dan uit uw platencollectie gekropen voor de Kinky Kurieuze Klanken Kwis, de muziekquiz met een hoek af.
Voor rasechte muziekkenners maar eveneens voor de “hé ik ken dat nummer van GTA” nonchalant. De Kinky Kurieuze Klanken Kwis is als de Humo’s Rock Rally van muziekquizzen, winnen is mooi meegenomen maar ‘t is toch vooral diegene met de origineelste naam die we gaan onthouden.

Inschrijvingsgeld: 15 euro per ploeg. Maximum 5 personen per ploeg.
Inschrijven via lindsi.dendauw@kinkystar.com.

P.S. de jury heeft altijd gelijk
P.S.S. Kinky Kwis gaat niet door in de Kinky maar in de Minus One. Maar een aandachtige kwisser had dat natuurlijk al lang opgemerkt.
Lees alles

Informatie

Minus One
Opgeëistenlaan 455
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 15,0
Basistarief: 15,00 €

Foto's

Kinky Kurieuze Klanken Kwis ©Rienke Mornie©Rienke Mornie