Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Kinky Karantaine: Maria Geneest

#KINKYKARANTAINE
We kunnen er niet meer omheen; de komende tijd zullen we niet meer met veel teveel naast, onder en boven mekaar staan dansen in ons teergeliefd muziekcentrum...
Maar niet getreurd, Kinky Star doet gewoon door!

Onder de noemer #KINKYKARANTAINE bieden wij u nog steeds geregeld een flinke hap muzikaal entertainment aan, live gestreamd of op voorhand opgenomen, recht naar uw luie zetel geprojecteerd.

ONLINE-UP
20:00 Online Kinky Kaffee
21:30 DJ Rotjoch
23:00 Kerk & Raven
00:00 RA.VID

Free entrance, as always ;)
--> BUT you can support us in these dark times by donating a small contribution here:
---------------------------> [ paypal.me/kinkystar ]

ONLINE KINKY KAFFEE
We smijten onze digitale deuren open voor een massaal SKYPE-gesprek mét muziek, lekker chaotisch keuvelen, gekke dingen aantrekken, stunts uithalen en dansen. Ge moogt voor ene keer zelfs cara's drinken en roken, maakt dat mee !

DJ ROTJOCH:
Een klein meisje met een kinderdroom vervult deze via de magische site Youtube. Na vele weken ervaring heeft ze zelfs de kunst van het CD-draaien onder de knie en weet ze bijna de aanknop zijn van het DJ-paneel. Kortom DJ Rotjoch is geboren.

Met haar eclectische muzieksmaak en schaamteloze overgangen zal menig luisteraar zich afvragen of dat de bedoeling was. Dat was het echter meestal wel, maar geef toe; het blijft een feestje!

DJ Rotjoch is perfect voor verjaardagen, regenachtige dinsdagmiddagen, zaterdagnachten, begrafenissen en kinderfeestjes.


KERK & RAVEN::
"De nacht is voorbijgegaan, en de dag is nabij gekomen. Laat ons dan afleggen de werken der duisternis, en aandoen de wapenen des lichts."

Schiet je wapenen des lichts aan, en bereid je voor op een nacht stevig stampen in een roze kerk. Wie niet gedoopt is, of zelfs geëxcommunieerd, kan terecht bij de andere ketters in de Schuurkapel.

RA. VID:
RA.VID aka boys withoys, dj sets which vari from dnb to core, amen incl.
Lees alles

Informatie

In Uw Luie Zetel
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €; Free entrance, as always ;) BUT you can support us in these dark times by donating a small contribution here: [ paypal.me/kinkystar ]: 0,00 €
Trefwoorden

Foto's

Kinky Karantaine: Maria Geneest ©Muziekcentrum Kinky Star©Muziekcentrum Kinky Star