uit met vlieg3+ uitpas+1 punt

Kindermuseumnacht in het Industriemuseum

Elke eerste donderdag van december gooien de Gentse musea hun deuren open voor het grote publiek - tot in de late uurtjes. Dan is het Museumnacht en kan je alle Gentse musea gratis bezoeken tussen 18 en 1 uur. Ook dit jaar staan er heel wat activiteiten op het programma! Het Industriemuseum gaat op 6 december uitzonderlijk al om 16 uur open, want dan heten we de allerkleinsten welkom voor de Kindermuseumnacht. Pret verzekerd!
Tussen 16 uur en 20 uur gaan we samen tinkeren, miniweven, buttons ontwerpen, kaartjes opsmukken, zakdoeken bedrukken én de baard van de Sint namaken.

Of ga je liever aan de slag met de tekenmachine van Nerdlab? Dat kan! Stop zeker ook even bij de tattoohoek waar de Katoenkapoen vakkundig op je arm wordt gesponsd. In het gezellige filmzaaltje dompelen we jou vervolgens vliegensvlug onder in een bruisend cinemabad vol popcorn en oude, gekke filmpjes, waarna je de benen opnieuw kan losgooien tijdens een grappige beweegsessie: de merengue mécanique!

Nagenieten kan ten slotte in de wintertuin, waar de smid zijn vuurtje warm houdt en museumcafé Bar Mitte ook voor de allerkleinsten heel wat lekkers voorziet.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Minnemeers 10
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

gratis


Basistarief: 0,00 €
Organisatie

Foto's

Kindermuseumnacht in het Industriemuseum ©Industriemuseum©Industriemuseum