uit met vlieg4+

Kidsworkshop digitaal textielontwerpen

Terwijl je geniet van heerlijk gebak of een drankje, experimenteert jouw kind met verschillende media en maakt tekeningen die vervolgens live worden omgezet naar een textielprint. Heb je zin om zelf mee te doen, dan kan dat uiteraard ook!
Aan het eind van de workshop zenden we jullie ontwerp naar een milieuvriendelijke textieldrukker die het op een stofje naar keuze drukt. Kort na de workshop krijg je jouw proefdruk met de post opgestuurd. Je kan jouw stofje achteraf altijd bijbestellen om er bijvoorbeeld een leuke outfit uit te naaien. Onder begeleiding van textielontwerpster Olu Vandenbussche van ontwerpstudio Manel!
Jonge kinderen nemen deel onder begeleiding van 1 volwassene.
Kostprijs: 55€/kind (begeleiders betalen niks), inclusief crea-materiaal en gratis proefdruk van jouw ontwerp op een stofje naar keuze!

Aantal: Minimaal 3 betalende deelnemers

OVER DE BEGELEIDING

Begin 2015 richtte textielontwerpster Olu Vandenbussche haar ontwerpstudio Manel op om een antwoord te bieden op de uitdagingen van Fast Fashion (wegwerpmode). Ze doet dit via workshops, een duurzame stoffenlijn en ontwerp-op-maat projecten volgens de filosofie van Slow Design. Eind 2015 kreeg ze voor haar duurzame aanpak de Bizz Buzz Award voor Duurzaam/Sociaal Ondernemen.

www.manelprints.com
www.facebook.com/maneldesign
www.instagram.com/manelprints

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Steendam 76
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 55,0
Basisprijs: € 55
Organisatie

Foto's

Kidsworkshop digitaal textielontwerpen ©Manelprints©Manelprints