Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg6+ uitpas+1 punt

Kidsproof familiedag | Film Fest Gent

Film Fest Gent verwelkomt jong en oud op de tweede editie van Kidsproof Familiedag. Op zondag 18 oktober is het cinemadag voor jou en jouw kinderen, neefjes, nichtjes en iedereen tussen 1 en 111 (al moedigen we 112-jarigen zeker aan!). Welk weer Frank of Sabine ook voorspelt, je zit goed in Vooruit voor twee topfilms.
Om 10u ontsnap je samen met je gezelschap aan nazi’s die je op de hielen zitten in de Noorse bossen. Op de vlucht is een oorlogsthriller op kindermaat waarin vier kinderen het hazenpad kiezen vooraleer twee van hen gedeporteerd worden. Klein of groot, onbewogen zal het je niet laten. Zakdoek in de aanslag.
Na de tocht van vier Noorse kinderen op de vlucht is de tijd rijp om opnieuw door de Noorse natuur te trekken. Om 14u kan iedereen zich opwarmen aan Zussen, het lieflijke en inspirerende avontuur van twee Noorse zusjes die hun papa moeten redden. Het belooft een spannende boswandeling te worden met een superheld in wording! De twee hoofdrolspelertjes zijn in het echte leven ook zusjes. Wist je dat hun ouders de film zelf schreven en regisseerden? Van een filmfamilie gesproken!

Informatie

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 9,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,8


Basistarief: 9,00 €; Reductietarief: 8,00 €

Foto's

Kidsproof familiedag | Film Fest Gent ©JEF©JEF