Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg5+ uitpas+1 punt

KidsOdeGand

Tijdens KidsOdeGand ontdek je het wondermooie Cinderella en de spannende muzikale vertelling Frankenstein! Je kan ook slechts één kidsvoorstelling boeken.
Cinderella (5+)
14u of 16u30
Opera Gent

Cinderella dompelt je onder in het magische en ontroerende verhaal van Assepoester. Het dansgezelschap voor kinderen De Stilte, pianoduo Mephisto en een aanstekelijke actrice nemen je mee in de betoverende wereld van een verlegen meisje op zoek naar liefde en geluk. Maar hoe ging dat sprookje nu weer...? Dat beslissen de kinderen zelf!

Frankenstein (5+)
14u of 16u30
Miry Concertzaal

De Weense componist H.K. Gruber schreef met Frankenstein prettig gestoorde muziek op grappige kinderrijmpjes vol superhelden en monsters. Met Spectra, het Gentse ensemble voor nieuwe muziek, komt deze rijke fantasiewereld helemaal tot leven. Voor jong en oud!
Lees alles

Informatie

Schouwburgstraat 3 en Biezekapelstraat 9
9000  Gent
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 15,0

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,0


  Basistarief: 15,00 €; KidsOdeGand: 15,00 €; KidsOdeGand (kinderen t.e.m. 5 jaar): 2,00 €; 1 kidsvoorstelling: 9,00 €; 1 kidsvoorstelling (kinderen t.e.m. 5 jaar): 2,00 €

  Foto's

  KidsOdeGand ©Festival van Vlaanderen©Festival van Vlaanderen