Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

KASKkrakers

In dit programma zetten we vijf recente kortfilms naast elkaar die gemaakt zijn door KASK-alumni.
We Were Fools For Thinking It Was Going To Be Fun (Plural Authorship Collective, 2019, 16’) is een documentaire over een performance. Of is de film op zich de performance? Twee jonge kunstenaars, Aay en Zed, reizen door de Verenigde Staten om er een “groundbreaking performance” te doen, maar botsen vooral op elkaars gevoelige plekken.

#21XOXO (Sine Özbilge & Imge Özbilge, 2019, 9’) is een kleurrijke reflectie van opgroeien in de 21ste eeuw, gegoten in heerlijk geschifte animatie. Een jonge vrouw, op zoek naar liefde in tijden van sociale media, raakt vernesteld in bizarre taferelen van smartphones, jongens en seks.

Holiday (Michiel Dhont, 2019, 23’) toont een familieweekend à la flamand: ongemakkelijke kussen, passief-agressieve opmerkingen, zatte nonkels, geheimen die geen plaats vinden, maar ook onverwachte plaatsen van intimiteit.

Spermaceti (Jacky De Groen, 2018, 11’) toont een groep matrozen die onder de brandende zon op zoek is naar een nieuwe vangst. We gaan onder en boven water en verdrinken in de kleuren van deze spetterende animatiefilm.

Exposure (Tomas Hendriks, 2019, 10’) toont de ongemak van een receptie. Piekfijn geklede mensen verschuilen zich achter een brede glimlach en een glas champagne. Waarom zijn ze er? En vooral: waarover moeten ze in godsnaam praten?

KASKkrakers gebeurt in aanwezigheid van de makers.
Lees alles

Informatie

biezekapelstraat 9
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 6,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,2


Basistarief: 6,00 €; Reductie: 4,00 €
Organisatie

Foto's

KASKkrakers ©KASKcinema©KASKcinema