Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

KASKcinema Uncut

In deze tijden van Coronomaatregelen, missen wij de cinema. Niet enkel het grote scherm en het volle geluid, maar vooral het samenzijn. Daarom hebben we in alle haast een virtueel alternatief op poten gezet. KASKcinema Uncut: watching apart together.
Op onze gebruikelijke cinemamomenten bieden we daarmee een alternatief filmprogramma aan. Dat verloopt via het Belgische streamingplatform Uncut. Daarvoor maak je eerst een account aan, dat de eerste maand gratis is. Eens je een account hebt, vind je ons programma via deze link.

We volgen in grote lijnen de programmareeksen en de geplande samenwerkingen. Zo kies Film-Plateau de komende dinsdagen bijvoorbeeld de films. Via Facebook en Instagram kan je na het kijken vertellen wat jouw ervaring bij de film was, een virtueel nagesprek als het ware.

Uiteraard kan je naar de films op Uncut kijken wanneer je wil, maar wij stimuleren om voor het KASKcinema Uncut-programma samen, tegelijk op 'play' te drukken. Volg ons via Facebook en Instagram voor updates en interacties. Maak het gezellig, apart maar samen.
Lees alles

Informatie

KASKcinema
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • Dinsdag - donderdag van20:30tot22:30
Trefwoorden

Foto's

KASKcinema Uncut ©KASKcinema©KASKcinema