Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

KANON Festival 2020 - AFGELAST !!!

Programma
• Festival centrum // Sint-Baafsplein
• Muziekpodium // Binnenplaats Miry
• Openlucht Cinema // Botermarkt
• Performance & Theater // Kalandeberg
• Installatie & Sculptuur // Emile Braunplein
• ...
KANON is een gratis kunstenfestival voor iedereen. We zijn een diverse groep studenten, kunstenaars en mensen uit de cultuursector en op zaterdag 25 april 2020 willen we een explosie aan cultuur op de Gentse straten loslaten.

We zijn samengebracht omwille van de besparingen op cultuur die door de Vlaamse regering werden aangekondigd. Deze maatregelen stellen het belang van cultuur in vraag. Wat zou men laten denken dat cultuur niet ondersteund moet worden? Het deed ons nadenken over onze cultuur en op welke manier het bijdraagt aan onze samenleving.

Wat is een betere plaats dan de openbare ruimte om een open gesprek te hebben over cultuur? Dit via een feestelijke activatie van onze straten. Kom samen met ons de stad transformeren in een museum, een podium, een canvas en een plaats voor ontwikkeling. KANON zal geen protest zijn, maar een viering van kwaliteiten. Een genereus gebaar van makers naar hun publiek.

Onze open call heeft geleid tot vele enthousiaste projectvoorstellen en vormt een steeds groeiende gemeenschap van deelnemers. Wij zijn kunstenaars, performers, muzikanten, schilders, architecten, grafici, dansers, acteurs, beeldende vormgevers, designers, kunstwetenschappers, filosofen, schrijvers etc. en wij nodigen u uit op een culturele ontdekkingstocht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Diverse locaties in Gent
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Trefwoorden

Foto's

KANON Festival 2020 - AFGELAST !!! ©KANON©KANON
KANON Festival 2020 - AFGELAST !!! ©KANON©KANON