Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg

kajaktocht op de Leie : voormiddag : Baarle - Drongen

Dit jaar verkennen wij weer met de kajak de verrassende en bochtige Leie. Dit wordt zeker ongetwijfeld opnieuw een prachtige tocht doorheen het natuurpark Levende Leie. 

Je start om 9u aan de ingang van de Oude Abdij te Drongen. Je rijdt in groep per bus naar Baarle. Daar liggen de kajaks te wachten en vaar je per twee terug richting Drongen. Je vaart vrij, er zijn één of twee begeleiders mee per groep. Rond de middag ben je terug in de oude abdij in Drongen. Daar staan er foodtrucks klaar voor een lekker middagmaal en kan je volop meegenieten van alle activiteiten van de Levende Leiedag.

Deelnameprijs kajaktocht, verzekering en bus: 12 EUR, 8 EUR voor kinderen – 12 j. Kinderen – 12 j dienen vergezeld te zijn van een persoon + 14j. Inschrijven is verplicht voor 7/6/2020. Bij laattijdige annulatie wordt het bedrag niet teruggestort.

Vergeet niet om voor iedere persoon een aparte inschrijving in te voeren!

je bent geldig ingeschreven als je onderstaande gegevens hebt ingevuld, een bevestiging ontvangt en het bedrag hebt overgeschreven op volgend rekeningnummer BE42 8904 3434 8954 van Natuurpark Levende Leie met vermelding 'kajak voormiddag _ voornamen en namen _ leeftijd indien <12jr' . Je ontvangt nog een herinnering een paar weken voor de afvaart. Indien niet of wens je meer informatie, kan je altijd een mail sturen naar bracke.wim@skynet.be

Deze activiteit is een onderdeel van de Levende-Leiedag. Alle activiteiten vind je op de website www.levendeleie.be.  

Opgelet, deze activiteit is steeds snel volzet! Als deze voormiddag is bezet, controleer of er misschien nog plaats is in de namiddag.

Lees alles

Informatie

ingang van de oude Abdij Drongen
drongenplein
9000  Gent
Wanneer
tot
Prijs
€ 12,0
Ledenprijs: € 12
Organisatie
Natuurpunt Tussen Leie en Schelde
Reservaties

Foto's

kajaktocht op de Leie :  voormiddag : Baarle - Drongen  ©©