Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg4+ uitpas+1 punt

'k Zag 2 beren...

Een reeks maatregelen genomen door de overheid moeten de verspreiding van het coronavirus afremmen. Daarom zijn het Huis en de Tuin tot en met 31 maart gesloten voor bezoek. Ook de bezoeken van klasgroepen kunnen niet doorgaan.

Kleuters en kinderen kunnen wel eens heel nieuwsgierig worden als de poes jongen krijgt of als het eigen gezinnetje uitbreiding neemt. Ze stellen dan heel wat vragen en als volwassene vind je niet altijd het gepaste antwoord. Wij hebben de oplossing in huis. Breng een bezoek aan de interactieve tentoonstelling 'k Zag 2 beren...Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

'k Zag 2 beren...

Een bereleuke tentoonstelling over seksualiteit en relaties voor kinderen.

Kleuters en kinderen kunnen wel eens heel nieuwsgierig worden als de poes jongen krijgt of als het eigen gezinnetje uitbreiding neemt. Ze stellen dan heel wat vragen en als volwassene vind je niet altijd het gepaste antwoord. De ene keer ben je niet volledig genoeg, de andere keer antwoord je te uitgebreid.
Wij hebben de oplossing in huis. Breng een bezoek aan de interactieve tentoonstelling 'k Zag 2 beren... In die tentoonstelling worden op een speelse manier 4 grote thema's behandeld: lichaam, voortplanting, seksualiteit en relaties.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

De wereld van Kina: het Huis
Sint-Pietersplein 14
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • Maandag - vrijdag van9:00tot17:00
  • Zondag van14:00tot17:30
Prijs

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,0


Basistarief: 5,00 €; Niet-Gentenaar: 5,00 €; Gentenaar: 2,00 €; Niet-Gentenaar UiTPAS kansentarief: 1,00 €; Gentenaar UiTPAS kansentarief: 0,40 €
Contact
+32 9 3236250
Trefwoorden

Foto's

'k Zag 2 beren...  ©De wereld van Kina©De wereld van Kina