Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Just Beyond the Undertow: Martin Boyce

Convent presenteert ‘Just Beyond the Undertow’, de eerste solotentoonstelling van de gerenommeerde Schotse kunstenaar Martin Boyce in België. Geïnspireerd op de specifieke architectuur van de ruimte, focust de tentoonstelling op een selectie sculpturen en installaties uit 2003-2018, in combinatie met enkele nieuw geproduceerde werken.
Martin Boyce (°1967, Hamilton) woont en werkt in Glasgow. Hij studeerde aan the Glasgow School of Art en the California Institute for the Arts (CalArts) in Los Angeles in de jaren 1990. In 2009 vertegenwoordigde hij Schotland op de 53ste Biennale van Venetië met een solopresentatie in Palazzo Pisani en in 2011 ontving hij de prestigieuze Turner Prize.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Tennisbaanstraat 74
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

tot

Open op:

  • Zaterdag - zondag van 14:00 tot 18:00
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie

Foto's

Just Beyond the Undertow: Martin Boyce ©Martin Boyce©Martin Boyce
Just Beyond the Undertow: Martin Boyce ©Martin Boyce©Martin Boyce