Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

JonGeduld Livestream VI: Hardridge X Belgian Asociality

Met JonGeduld zet Kinky Star reeds ettelijke jaren de schouders onder projecten van jonge muzikanten. De afgelopen jaren passeerden tientallen tot honderden versbakken bands en solo-artiesten de revue, van singer-songwriters (Meskerem Mees, Milo Meskens, …) tot jazz- en funkbands (Lup? Gang Gang Quartet, Mister Moon) , van hip hop (Coely, Uberdope, …) tot het hardere werk (Divided, HYPER!, …). Hiervoor koppelen we hen telkens aan ervaren rotten uit de sector: de heldhaftige en koene JonGeduld-coaches.
In een reeks livestreams op zondag koppelen we telkens één of meerdere JonGedulders aan een project van hun coach, verwacht je dus aan debuterend talent én vaste waarden! We laten de twee generaties muzikanten ook een gesprekje aanknopen over muziek, JonGeduld en vanalles en nog wat, en hebben ook heel wat speciale samenwerkingen in petto.

Op zondagavond 11 april ontmoeten we als JonGedulders Hardridge en hun coach Belgian Asociality.

Via twitch.tv/kinkystartv
ONLINE-UP TBA

Hardridge
Hardridge is begonnen als een bescheiden solo-project van Joran Bauwens (Joe Hardridge).
Het was oorspronkelijk de bedoeling om de juiste bandleden te vinden, want hij had moeite om er een te vinden in de omgeving waar hij woont.
Zo is het album "MIRROR" tot stand gekomen. Het was een eenmanszaak, gemaakt om de juiste mensen aan te trekken om muziek mee te maken.
Toen het album uitkwam, eind 2017, duurde het niet erg lang om een geweldige band op te bouwen, gevormd door geweldige mensen die in de loop der tijd allemaal goede vrienden zijn geworden.

Belgian Asociality
Belgian Asociality is een punkband uit België. Ze zingen voornamelijk in het Nederlands en spelen korte, krachtige nummers in een stijl die zich het best laat omschrijven als een basis van punk waaraan in der loop der jaren meerdere invloeden en stijlen zijn toegevoegd zoals metal, gospel, ska en house.


Met steun van de Vlaamse Overheid
Lees alles

Informatie

Online
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Trefwoorden

Foto's

JonGeduld Livestream VI: Hardridge X Belgian Asociality ©JonGeduld Kinky Star©JonGeduld Kinky Star