Jobbeurs

Kom naar de jobbeurs in de Handelsbeurs en ontdek de verschillende openstaande vacatures bij ruim 50 lokale organisaties.
Kom kennis maken met ruim 50 bedrijven en organisaties uit de Gentse regio, vraag naar meer informatie en solliciteer onmiddellijk tijdens de jobbeurs voor de gepaste vacature. Neem dus zeker voldoende (recente) cv’s mee en overhandig die meteen.

Laat je cv nakijken tijdens de jobbeurs
Een goede cv is goud waard. Heb je vragen omtrent het opstellen van je cv of wil je graag je cv laten nakijken door een professionele begeleider? Neem je recentste cv mee naar de jobbeurs en bekijk samen hoe je je cv kan optimaliseren.

De deelnemende bedrijven
De lijst met deelnemende bedrijven en hun openstaande vacatures zal eind september beschikbaar zijn op deze webpagina.

Blijven leren
Ben je op zoek naar een specifieke opleiding of wens je meer info over een bepaald opleidingstraject? Geen nood! Organisaties zoals de Stad en de sectorale opleiders helpen je met plezier verder doorheen de waaier aan alle bestaande opleidingen.

Welqome: Word magazijnmedewerker in de haven!
Zie je een job als magazijnmedewerker wel zitten? Kom langs aan de stand van Welqome en schrijf je in voor Welqome: het job- en opleidingsevent! Je kunt je verwachten aan een interactieve dag boordevol workshops, een speedmeet en uitwisselingsmomenten met werkgevers. Op het eind van de dag hoor je of je geselecteerd bent om deel te nemen aan de twee weken durende opleiding! Schrijf je in en waag je kans!

Neem deel aan tal van workshops tijdens de jobbeurs
Net zoals vorig jaar worden enkele workshops georganiseerd tijdens de jobbeurs. We helpen je op o.a. op weg met online solliciteren en computational thinking.

Jobbeurs missen?
Kan je niet aanwezig zijn op de jobbeurs? Geen nood! Je kunt ook deelnemen aan de Digitale Jobbeurs op dinsdag 22 en woensdag 23 oktober!

Maak er kennis met verschillende werkgevers, blader door hun vacatures en stel je vraag aan de medewerkers via een chat!
Lees alles

Informatie

Kouter 29
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot

Foto's

Jobbeurs ©Jobbeurs©Jobbeurs