uit met vlieg

Jeugdcircusfestival

Van 15 tot 18 juli strijkt Circusplaneet opnieuw neer in het Baudelohof met het Jeugdcircusfestival. Een frisse mix van aanstormend talent en (inter)nationale circustoppers.
Elke dag zijn er korte voorstellingen om 15u en 16u van professionele gezelschappen en talent van eigen bodem. Om 17u sluiten we de festivaldag af met een Circuscabaret. Straffe circusacts volgen elkaar in sneltempo op en eindigen in een grote circusfinale! Ideaal om uw Gentse Feesten avond mee te starten.

Bekijk hier het volledige programma: https://www.circusplaneet.be/agenda/jeugdcircusfestival/

Daarnaast zijn er op zondag en woensdag nog twee optredens op een tweede locatie aan het Walter De Buck plein!

Zondag 15 juli - 16u: Chiringuito Paradise
Een aandoenlijk duo die de meubels probeert te redden in apocalyptische mix van jonglerie, fysieke komedie en uiteraard ... vuurwerk…

Woensdag 18 juli - 16u: Frida! (on camera)
Frida, enthousiaste huisvrouw en fervent doe-het-zelfster, wil voor één keer ook in de schijnwerpers staan en maakt daarom haar eigen supershow! Voor de Gentse Feesten brengt ze voor de gelegenheid haar cameraman mee

Daarnaast kan je elke dag tussen 15u en 18u meedoen met verschillende circusactiviteiten op de vliegende trapeze (8+) en circuswerf (4+)

Heb je geen hoogtevrees? Waan je een echte circusacrobaat en vlieg door de lucht op de Vliegende trapeze installatie. Professionele lesgevers van Ell Circo d’Ell Fuego begeleiden jou de lucht in en zorgen dat alles veilig verloopt!

Plannen maken, bouwen aan een parcours, een extra omleiding via een kabel over een ton, even wachten voor het stopbord terwijl je drie balletjes jongleert of een diabolo zo hoog mogelijk in de lucht gooit, alles kan op onze circuswerf onder het toeziend oog van de werfleiders.

Gentse Feesten
Lees alles

Informatie

Baudelohof z/n
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

    Foto's

    Jeugdcircusfestival ©Circusplaneet©Circusplaneet