Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg9+

JEF festival 2020: Ket & doc deel 2

Ieder jaar kan je tijdens de krokusvakantie terecht op het JEF festival, hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment. Ontdek het zelf tijdens de krokusvakantie in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk. En ook in Roeselare en Leuven kan je tijdens de krokusvakantie één dag het JEF festival beleven.
Ket & Doc, dat is ieder jaar vijf nieuwe kinderdocumentaires van Vlaamse makelij. In dit unieke format bekijk je de wereld telkens 15 minuten lang door de ogen van een kind. En hun verhalen zijn allemaal waar gebeurd.

In deel 1 tonen we Fien, Jip & Fien, Radio Felix en Circus zonder tent. In deel 2 tonen we Fien, Jip & Fien, Papamagneet en Bertha en de wolfram.

In Fien, Jip & Fien wordt een hechte band tussen broer en zus op de proef gesteld door de eerste liefde. In Circus zonder tent heeft de dochter van een circusfamilie grote dromen en ambities en in Radio Felix leert een kind met autisme de wereld te begrijpen door zijn radioprogramma.. In Bertha en de Wolfram leert een kind omgaan met een slepende ziekte. En Papamagneet gaat over iemand missen (je papa, je beste vriend, …).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Sint-Annaplein 63
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 7,5
Basistarief: 7,50 €
Organisatie
JEF

Foto's

JEF festival 2020: Ket & doc deel 2 ©JEF©JEF