Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg5+

it's a small world

Wie is er bang voor de grote, boze stad? Jij toch niet … Of toch wel een klein beetje? Want zal die toren niet plots op je hoofd vallen? Of raak je niet gauw verdwaald in al die kleine straatjes? En is het niet gevaarlijk als ze je een stroppendrager noemen? Veilig aan de hand van je mama of papa.
it’s a small world – Miniwandeling voor dappere stappers van 5 tot 9 jaar en hun begeleiders

Wie is er bang voor de grote, boze stad? Jij toch niet … Of toch wel een klein beetje? Want zal die toren niet plots op je hoofd vallen? Of raak je niet gauw verdwaald in al die kleine straatjes? En is het niet gevaarlijk als ze je een stroppendrager noemen? Veilig aan de hand van je mama of papa en in het spoor van onze eigenste, geheime pantoffelheld nemen we je graag mee op pad in de stad. Zo ken je Gent straks beter dan je eigen broekzak. En geef toe: wie is er daar nu bang voor?

Duur: 1u
Plaats van afspraak: Bisdomplein, op de brug tussen Bisdomplein en Reep
Einde van de tour: Grootkanonplein

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Bisdomplein
Bisdomplein
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Prijs
€ 60,0
Organisatie
itours
Contact
0471582444
Trefwoorden
Reservaties

Foto's

it's a small world ©iTours©iTours