Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg9+

Interactieve schattenjacht in Gent

Dromen je kinderen van een echte schattenjacht in de vakantie? Koop dan de kant-en-klaar speurtocht 'Super Secret' aan aan 34,90 Euro ipv 59,90 Euro (met kortingscode SCRT0112019 op dasbox.be).
Willen ze echte spionagetools gebruiken en geheimschrift ontcijferen tijdens hun vakantie in Gent?
Super Secret is een interactieve en kant-en klaar speurtocht voor kinderen. Een ideaal product voor ouders of begeleiders die op zoek zijn naar actieve en originele activiteit om te spelen in één van de parken van Gent.

De kinderen worden superdetectives voor een dag en helpen de dader op te sporen van een grote diamantroof. Om erachter te komen wie de dief is, hebben ze een detectivegadget: de Super Secret app, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luisteren ze de dader af en ontcijferen ze geheime boodschappen. Via Facebook Messenger nemen ze contact op met commissaris Maurits van het GOK en het speurwerk kan beginnen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Baudelopark
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  € 59,9
  Basistarief: 59,90 €; Kortingstarief zomer: 34,90 €
  Organisatie
  Contact
  0485858586

  Foto's

  Interactieve schattenjacht in Gent ©Das Box©Das Box
  Interactieve schattenjacht in Gent ©Das Box©Das Box