Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg4+ uitpas+1 punt

Interactief museumbezoek

Om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan en uit zorg voor allen is het museum gesloten vanaf vandaag tot en met 31 maart. Alle medewerkers blijven bereikbaar via email.
Bezoek de hoofdtentoonstelling van het Huis van Alijn met je (klein)kinderen en ontdek samen hoe het dagelijks leven veranderd is. De doe-opdrachten, te herkennen aan het gele spookje Hendrik, maken het bezoek extra plezant. Verkleed je op je paasbest, blader in oude fotoalbums, rust even uit in het knutsel- of leeshoekje, doe een gekke appelsiendans of neem samen een foto in de Photomatique. Plezier verzekerd! Kinderen bezoeken het museum gratis.

Voor kinderen vanaf vier jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Kraanlei 65
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Prijs

€ 6,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,2


Basistarief: 6,00 €; Reductietarief: 4,50 €; Jongeren 19-25 jaar: 2,00 €; UITPAS-houders met kansentarief voor Gentenaars: 1,20 €; Vrienden van het Huis van Alijn, op zondagvoormiddag (10:00 - 13:00 uur) en tijdens de Gentse feesten voor Gentenaars, jongeren tem 18 jaar: 0,00 €; Museumpassmusées: 0,00 €
Organisatie
Contact
+32 9 2358000

Je UiTPAS voordeel

Voordelen bij Het Huis van Alijn

Foto's

Interactief museumbezoek ©Het Huis van Alijn©Het Huis van Alijn