Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg5+ uitpas+25 punten

Inschrijving KSA Sint-Lieven Gent Jongens

KSA is een jeugdbeweging. Experimenteren, participeren, kritisch kijken, een vrijwillig en langdurig engagement opnemen en nadenken over zingeving zijn de belangrijkste stimulansen die we aan onze groepen willen geven. We richten ons op kinderen en jongeren als individuen, in groep en in het geheel van de samenleving. Spelenderwijs en met aandacht voor vorming proberen we deze pijlers concreet te maken. Deze fundamenten zijn dan ook de basis van en de rode draad in onze visie. Elke zaterdagnamiddag van 14 tot 17u30. Er worden inspanningen geleverd voor kinderen en jongeren met financieel minder draagkracht. Kinderen zijn welkom vanaf het derde kleuterklas.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Admiraaldreef 22
9040  Sint-Amandsberg (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Prijs

€ 30,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 6,0


Basistarief: 30,00 €; Vanaf 20 februari: 20,00 €
Contact
0491134960
Trefwoorden

Foto's

Inschrijving KSA Sint-Lieven Gent Jongens ©KSA SInt-Lieven Gent Jongens©KSA SInt-Lieven Gent Jongens