Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Inleefsessie autisme

Mensen zonder autisme kunnen lezen en leren over autisme, maar hoe het voelt om autisme te hebben is nog een andere zaak. Tijdens de inleefsessie kan je zelf aan de hand van concrete opdrachten ervaren hoe mensen met autisme de wereld beleven. Via diverse inleefmethodieken dompelen we je onder in het ‘autistisch denken en voelen’. Jouw ervaring wordt gekaderd en aangevuld met echte verhalen van mensen met autisme. Kortom, een aanrader voor iedereen die in onze samenleving ruimte wil geven aan mensen met autisme zodat ook zij zichzelf kunnen zijn. We willen iedereen de kans geven zich onder te dompelen in de ervaring van mensen met autisme, vandaar dat we vanaf nu in elke provincie een breed toegankelijke inleefsessie organiseren. De inleefsessies autisme worden georganiseerd mede dankzij de steun van Vlaamse overheid, Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.
Omwille van het praktisch karakter is inschrijven noodzakelijk. Dit doe je uiterlijk 15 dagen voor de activiteit via het online inschrijvingsformulier.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Baarledorpstraat 90
9031  Drongen (Gent)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 10,0
Basistarief: 10,00 €; VVA-leden: 0,00 €; Niet-leden: 10,00 €
Contact
078/152 252 (autismetelefoon)

Foto's

Inleefsessie autisme ©VVA©VVA