Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Infosessie rugvriendelijk bewegen olv VZW Sportievak

80% van de Belgen heeft ooit in zijn of haar leven last van rugklachten. Toch kunnen we veel rugproblemen vermijden door correct en rugvriendelijk om te springen met ons lichaam. LM Oost-Vlaanderen, de vzw Liever Thuis LM en het lokaal dienstencentrum ‘De Regenboog’ willen hun steentje daartoe bijdragen en organiseren een boeiende gratis infosessie.
Na een korte theoretische uitleg over de rug (problematiek, anatomie en de basisprincipes van de rugschool) wordt er aandacht besteed aan de praktijk van alledaagse houdingen en bewegingen. Steven Dutry, sporttechnisch coördinator bij vzw Sportievak, zal tips meegeven over een correcte houding bij het zitten, liggen, uitvoeren van huishoudelijke activiteiten, heffen en tillen, staan, enz. Kortom, een praktische handleiding om je rug te leren gebruiken zoals het hoort. Wij hopen je alvast te mogen verwelkomen op deze infosessie!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Lucas De Heerestraat 83
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Contact
09 223 19 76