Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

In de eeuw van Van Eyck - ENKEL NOG OPEN OP AFSPRAAK !!!

HET ‘EYCK-PUNT’
In het magische jaar 2020 organiseert het MSK Gent de grootste tentoonstelling ooit gewijd aan Jan van Eyck. Van Eyck was niet alleen de uitvinder van de olieverftechniek maar bracht dit nieuwe medium in zijn toepassing ook naar een niet te evenaren niveau. De lat lag meteen hoog voor al wie na hem zou komen. Maar bovenal toonde van Eyck zijn tijdgenoten het ongekend potentieel van dit nieuwe medium in het suggereren van ruimte, licht en materie. Het werd een startsein voor een hele generatie Vlaamse kunstenaars wiens invloed zich over heel het Europese continent verspreidde en die tot op de dag van vandaag voelbaar is. Als kunsthistoricus en gepassioneerd verzamelaar nodig ik bezoekers uit om in het zog van van Eyck samen in onze galerij schilderijen en objecten uit deze fascinerende periode te komen bewonderen.
Open: vrijdag, zaterdag en zondag. Tijdens de week op afspraak.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Burgstraat 24
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

tot

Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie

Foto's

In de eeuw van Van Eyck - ENKEL NOG OPEN OP AFSPRAAK !!! ©Jan Muller Antiques©Jan Muller Antiques