Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Ik ben er weer eens ingelopen !

We kennen het allemaal, het gevoel er weer eens ingelopen te zijn, het besef dat we ons weer lieten meeslepen door de emoties van de ander, het besef ook dat je van alles doet voor iemand terwijl je het eigenlijk niet wil. In omgang met andere mensen komen we dit allemaal wel eens tegen. Het wordt des te moeilijker als we te maken hebben met een kind, een partner, een ouder met borderline problematiek van wie een groot appel tot hulp, steun en troost uitgaat. Het is belangrijk dat we ons bewust worden van onze reactie op manipulatie en dat we bewuster worden van wat we willen en wat we echt niet willen. Wat is de meest geschikte manier om onze grens, onze wens te communiceren naar de ander. Welke moeilijkheden ervaren we daarbij? Wat hebben we nodig om patronen van manipulatie te doorbreken? Kunnen andere mensen daarbij helpen? Kom en deel jullie ervaring met elkaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Drongenplein 26
9031  Drongen
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 5,0
Basistarief: 5,00 €; Leden van Similes: 3,00 €
Organisatie

Foto's

Ik ben er weer eens ingelopen ! ©Similes vzw©Similes vzw