Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Ian Clement, Ila | Democrazy

IAN CLEMENT
Ian Cement is de frontman van Wallace Vanborn, één van die stevig rockende Gentse orkesten. Solo bewandelt hij een beduidend intimistischer en persoonlijker pad waarbij hij gevoelige onderwerpen niet uit de weg gaat. In 2013 bracht hij zijn eerste soloplaat uit, in oktober verschijnt opvolger See Me In Synchronicity, een pur sang Clement album waarop hij met zijn diepe stem krachtige en mystieke nummers brengt. Nick Cave, Mark Lanegan en Masters of Reality zijn nooit ver weg.
ILA
ILA is voor de oplettende muziekfan al geen onbekende meer. In 2017 behaalde de toen twintigjarige singer-songwriter Ilayda Cicek met Turkse roots zilver op Limbomania en een jaar later dook ze op in De Nieuwe Lichting en Humo’s Rock Rally. In 2019 bracht de Limburgse haar debuut-ep uit: met enkel een stel gitaren en die kenmerkende stem in een minimalistische live versie toonde ze zich als eigenzinnige artieste die de intensiteit niet schuwt. Ila is een zangeres die je aandacht grijpt en niet meer loslaat.

Democrazy organiseert deze nazomer een reeks van 13 coronaproof concerten, buiten op DOK onder de loods. Dit concert is er één van. Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen. De verkoop gaat van start op vrijdag 14.08 om 12:00 's middags.
Lees alles

Informatie

Koopvaardijlaan
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,2


Basistarief: 16,00 €; Voorverkoop: 13,00 €
Organisatie

Foto's

Ian Clement, Ila | Democrazy ©Democrazy©Democrazy