Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Historisch Café – De koe in de kunst

Dit jaar kan er geen feestweekend doorgaan omwille van je-weet-wel, maar dat wil niet zeggen dat de Coyendans zomaar ongemerkt zou passeren. Meer nog, we keren met een lezing in het Historisch Café terug naar de roots en hebben het over de koe in de kunst.
Koeien die het harde dagelijkse leven tonen, naast allegorische, surreële en heilige koeien, maar ook kerstossen, stoere stieren, impressies van koeien en nog zoveel meer: het komt allemaal aan bod in deze unieke uiteenzetting.

Hoe kunstenaars door de eeuwen heen de koe hebben afgebeeld, krijg je te zien in – uitzonderlijk – de unieke setting van de Sint-Baafsabdij. Spreker van dienst is Valerie De Witte, studiecoach en museum- & stadsgids Gent.

Om deze activiteit mogelijk te maken is het verplicht om te reserveren… dit mag als individu of, nog beter, als bubbel… stuur een mail naar info@burenvandeabdij.be en wij zetten je op de lijst (wel komen hè ;-)). Het aantal plaatsen is beperkt!

Waar: refter van de Sint-Baafsabdij, Coyendanspark
Wanneer: zondagvoormiddag 20 september, 11:00-13:00
Toegang gratis, reserveren verplicht! (de intussen bekende corona-voorzorgsmaatregelen zijn uiteraard van kracht, breng zeker je mondmasker mee).
Lees alles

Informatie

Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €; Reserveren verplicht! (de intussen bekende corona-voorzorgsmaatregelen zijn uiteraard van kracht, breng zeker je mondmasker mee): 0,00 €

Foto's

Historisch Café – De koe in de kunst ©Buren van de Abdij©Buren van de Abdij