Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg8+ uitpas+1 punt

Hip Hop Kids

Hiphop is een dansstijl, voornamelijk beoefent op hiphopmuziek, dat is geëvolueerd vanuit de hiphop cultuur. Het heeft vele invloeden vanuit andere culturen. Deze dansvorm is uniek omdat het de dansers de vrijheid geeft in beweging in hun eigen persoonlijkheid. De old School Hip hop stijlen zoals locking, popping en break dance komen vanuit de straten en clubs van de USA jaren 70. Culturen en disciplines zoals Martial Arts, Reggae en Soul train hadden een effect en resulteerde in New School Hip hop stijlen in de jaren 80. Echter new school dance in deze tijden is veel meer geëvolueerd en complex. Vandaag heeft hiphop veel individuele stijlen maar de roots blijven in de old school hiphop. In deze lessen word je ondergedompeld in de hiphop dans en krijg je een zo ruim mogelijk aanbod van individuele stijlen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Goedlevenstraat 179
9041  Oostakker (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Open op:

  • Donderdag van 16:30 tot 17:30
Prijs

€ 357,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 71,4


Basistarief: 357,00 €
Organisatie
Contact
info@danscollegegoedleven.be