Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Hi baubo - Hannah De Meyer - GEANNULEERD !!!

​Hannah De Meyer verbindt de mythologische figuur Baubo aan ecologie, psychedelica en daverend gelach. Aan een creatieve, erotische duisternis.
Baubo is een obscure mythologische figuur, die geassocieerd wordt met regeneratie, magie en vrouwelijke seksualiteit. Al sinds de prehistorie vind je de figuur terug in rotstekeningen, in verhalen en als benen beeldje, voorgesteld als een vrouwenfiguur met geaccentueerde vagina en gespreide benen. Ze is meestal in het gezelschap van vissen, schildpadden en vogels. In de Griekse mythologie duikt ze op als min van Dionysius en hulpje van Demeter. Ze is een figuur die zich als een vroedvrouw of ‘doula’ tussen de doden en de levenden bevindt. Of die vrouwelijke seksualiteit verbindt met ecologie, met psychedelica en daverend gelach. Hannah De Meyer linkt haar aan creatieve, erotische duisternis.

gratis inleiding 45' voor aanvang

Engels gesproken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Sint Widostraat 4
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 24,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 4,8


Basistarief: 24,00 €; -28: 14,00 €; +65: 20,00 €
Organisatie